Ads Top

Verbeteringen Xerox C60/C70 bieden nieuwe toepassingsmogelijkheden

Software-updates en functionele verbeteringen van de C60/C70 Kleurenprinter van Xerox bieden nieuwe mogelijkheden voor printomgevingen van elke omvang. Grafimediabedrijven, printshops, MKB-bedrijven, printfaciliteiten (repro’s) binnen ondernemingen, fabrieken en (financiële) instellingen, zijn dankzij de verbeteringen in staat flexibeler om te gaan met diverse substraten en krijgen een verbeterde afdrukkwaliteit.

Nieuwe functies maken het eenvoudig om een nog breder scala aan substraten te verwerken, waaronder lichtgewicht papier (60 g/m²) dat vaak wordt gebruikt voor het verlagen van de porto- of koerierskosten en zwaarder en uitdagender materiaal (256 g/m² tweezijdig/300 g/m² eenzijdig) dat voor kaarten en uitnodigingen wordt gebruikt. De nieuwe Paper Catalogue, een online bibliotheek van materiaalkenmerken, maakt het mogelijk om nog sneller en eenvoudiger hoogwaardige toepassingen op basis van gecombineerd papier te ontwikkelen.

De integratie van Simple Image Quality Adjustment (SIQA) maakt het mogelijk om complexe taken te registreren en ondersteunen, zoals het dubbelzijdig afdrukken van visitekaartjes. De verbeterde printer is daarnaast voorzien van een Closed Loop Process Controls-bewakingssysteem. Dit vertaalt zich in kwalitatief hoogwaardigere printprocessen die minder tussenkomst van de operator vereisen.

De Xerox C60/C70 is met onmiddellijke ingang te bestellen. Klanten die reeds met een C60/C70 werken, kunnen de software en componenten upgraden om van de nieuwe functies en verbeteringen te profiteren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.