Ads Top

Ricoh versterkt aanbod printtechnologie met overname ColorGATE

Ricoh versterkt haar positie als speler in de professionele printsector met de overname van ColorGATE. Het softwarebedrijf ColorGATE Digital Output Solutions GmbH beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van kleurbeheer,

In februari kondigde Ricoh haar nieuwe groeistrategie ‘RICOH Ignite’ aan. Met deze strategie, wil het bedrijf haar meerwaarde verhogen door het aanbod aan printtechnologie te verbreden. De investering in ColorGATE is het meest recente onderdeel van dit plan.

Om haar activiteiten in industrieel printen te versterken heeft Ricoh een ‘Global IP Technology Center’ en een ‘Global IP Marketing Center’ opgericht. Beiden bevinden zich in Europa, dat in toenemende mate de frontlinie is voor de verkenning van nieuwe printmarkten. Dit geeft toegang tot de nieuwste technologie en stelt Ricoh in staat stelt om snel en flexibel in te spelen op de vraag in de markt. Deze centra zijn gericht op het verbeteren van de go-to-market strategie en de ontwikkeling van Ricoh en haar producten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.