Ads Top

De compactste Canon-SFP met vijf inktcartridges

Canon Europe introduceert haar compactste SFP (Single Function Printer) met vijf afzonderlijke inktcartridges. De nieuwe Canon PIXMA TS705 is met een papiercapaciteit van 350 vel, tweevoudige papierinvoer, een reeks aan connectiviteitsopties (waaronder Amazon Alexa¹ en Google Home² integratie) en compatibiliteit met een groot aantal papiersoorten en apps voor onbeperkte creatieve mogelijkheden perfect voor thuis of op een klein kantoor.

De compacte Canon PIXMA TS705 is 18 procent kleiner dat het voorgaande model, de PIXMA iP7250. De Canon PIXMA TS705 beschikt over een groot aantal functies en kenmerken, waaronder spraakbesturing, connectiviteitsopties en zuinige inktcartridges. De nieuwe printer heeft verder een papiercapaciteit van 350 vel en is perfect voor kleine ondernemingen die ononderbroken willen printen op normaal papier.

Toegang tot PIXMA Cloud Link vereenvoudigt het dagelijks gebruik door gebruikers in staat te stellen documenten en foto’s te printen via clouddiensten zoals Facebook, Instagram, Google Drive, Dropbox en meer. De Canon PIXMA TS705 is bovendien compatibel met AirPrint (iOS), Mopria (Android) en Windows 10 Mobile om zonder extra apps te kunnen printen.

De Canon PIXMA TS705 is verkrijgbaar vanaf februari 2019 voor een adviesprijs van 79 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.