Ads Top

Ultimaker breidt S-serie uit met Ultimaker S3

Ultimaker lanceert vandaag de Ultimaker S3. Dit is de nieuwste toevoeging aan haar S-serie. Deze betaalbare desktop 3D-printer is geschikt voor het printen met composieten én past, door het compacte formaat, op ieder bureau. De Ultimaker S3 is voorzien van de nieuwste technologieën en biedt disruptieve bedrijven een kostenefficiënte optie om te starten met in-house 3Dprinten.

Integratie met open ecosysteem De nieuwe Ultimaker S3 is volgens de leverancier naadloos geïntegreerd met het open ecosysteem van Ultimaker. Doordat de aanvoerwielen vervaardigd zijn van gehard staal en de printer voorzien kan worden van een CC print core, kunnen gebruikers vrijwel elk filament van 2,85 mm printen. Dat geldt onder meer voor PLA, ABS, nylon, materialen van derden en composietmaterialen. Dit stelt gebruikers in staat om nieuwe producten te ontwerpen en testen, maar ook om modellen en onderdelen voor eindgebruik te produceren. Het bredere bereik van de printkop zorgt voor een optimale benutting van de printruimte. 

De Ultimaker S3 is vanaf 24 september verkrijgbaar via het wereldwijde partnernetwerk van Ultimaker voor een prijs van 3995 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.