Ads Top

Canon lanceert SELPHY SQUARE QX10

Canon introduceert de nieuwste toevoeging aan de populaire SELPHY-serie met compacte fotoprinters, en Canon’s XS-20L – het vierkante Canon-fotopapier.

De draagbare, compacte fotoprinter is klein genoeg om in een handtas of rugzak mee te nemen. Daarmee is het volgens Canon de perfecte accessoire voor liefhebbers van creatieve fotoprints en gepassioneerde Instagrammers.

Via de gratis te downloaden Canon SELPHY Photo Layout app (iOS/Android) kan de nieuwe SELPHY SQUARE QX10 printen vanaf elke smartphone of tablet (iOS/Android).

De ingebouwde accu en standaard Wifi connectiviteit van de SELPHY SQUARE QX10 maken het printen van hoogwaardige vierkante 68 x 68 mm (2,7 x 2,7 inch) foto’s volgens Canon eenvoudiger dan ooit.

Het Canon XS-20L fotopapier (apart verkrijgbaar) heeft een vierkant formaat en is gemakkelijk te personaliseren. Dit fotopapier heeft tevens een zelfklevende achterzijde.

De Canon SELPHY SQUARE QX10 is vanaf maart 2020 via de Canon Store en officiële Canon-dealers verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 155 euro. De Canon SELPHY SQUARE QX10 is verkrijgbaar in het zwart, wit, roze of groen. Een set van 20 vel Canon XS-20L fotopapier kost  15,99 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.