Ads Top

HP introduceert nieuwe Indigo digitale drukpers portfolio

HP kondigt, voorafgaand aan drupa, twee nieuwe HP Indigo generaties aan. Deze zijn ontworpen voor printserviceproviders en converters om aanzienlijk hogere volumes digitaal te kunnen drukken.

De nieuwe HP Indigo 100K Digitale Pers voor commercieel drukwerk in B2-formaat, de eerste pers in het nieuwe Series 5-platform, is ontworpen levert meer dan een miljoen B2-duplexvellen per maand.

Voor de labelproductie is de HP Indigo V12 Digitale Pers ontworpen, met de volgende generatie HP Indigo LEPX architectuur, een narrow-web pers die de kernkracht van Indigo’s Liquid Electrophotography (LEP)-technologie benut. Als eerste in de Series 6-platform biedt de HP Indigo V12 tot twaalf kleuren op de pers en een snelheid tot 120 meter per minuut.

Het drupa portfolio levert nog meer innovaties bij acht extra nieuwe persen: de B2 HP Indigo 15K, SRA3+ HP Indigo 7K, en HP Indigo 7eco voor commercieel drukwerk, de HP Indigo 6K, HP Indigo 8K, HP Indigo 25K voor etiketten en verpakkingen, en de HP Indigo 35K en B1 HP Indigo 90K voor vouwkarton en speciale toepassingen. Value packs met upgrade-opties stellen bestaande klanten in staat om te profiteren van deze nieuwe functies en mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.