Ads Top

HP kondigt nieuw Latex printerportfolio aan

HP heeft een reeks nieuwe Latex grootformaat printoplossingen geïntroduceerd. De nieuwe HP Latex reeks bestaat uit vier apparaten - de HP Latex 700 en 800, en de HP Latex 700W en 800W.
Voor het eerst in deze productcategorie is witte inkt beschikbaar. Het is de meest witte inkt op de markt die niet vergeelt na verloop van tijd5, zodat printbedrijven mooiere contouren kunnen produceren en meer contrast kunnen toevoegen aan donkere ondergronden.
 
De vernieuwde printkoppen zorgen bovendien voor snelheden die oplopen tot 36 m2/uur voor een 50% hogere productiviteit van de HP Latex 800 en 800W, in vergelijking met de vorige HP-modellen. Printopdrachten die op de nieuwe 700/800 serie worden uitgevoerd, leveren levendige kleuren en verfijnde beeld- en tekstdetails, zelfs bij hogere printsnelheden.

Operationeel stelt HP PrintOS de PSP's ook in staat hun printpark te bewaken en te beheren via een cloudgebaseerde interface. Deze is vrijwel altijd en overal te gebruiken.

HP heeft ook een vernieuwd Latex Print en Cut portfolio geïntroduceerd dat volledig aansluit op de Latex 700 en 800 Series. De apparaten zijn uitgerust met de nieuwste Raster Image Processor (RIP)-software en zijn voorzien van volledig nieuwe contoursnijplotters. Hierdoor is de gebruiksvriendelijkheid verbeterd en kunnen signage- en decoratieve printtoepassingen eenvoudiger dan ooit worden uitgevoerd.

De HP Latex 700 and 800 Series, de vernieuwde HP Latex Cut and Print Plus Solution en de nieuwe toevoegingen aan het PageWide XL portfolio zijn naar verwachting deze maand verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.