Ads Top

Nieuwe HP DesignJet en HP PageWide XL series bieden ook meer toepassingsmogelijkheden


HP heeft een reeks DesignJet en PageWide XL Pro apparaten geïntroduceerd om grootformaat printgebruikers uit te rusten met de technologie om te optimaal te kunnen leveren in het nieuwe normaal.

De portfolio's bieden ook geavanceerde foto- en kleurkwaliteit, verbeterde precisie en nieuwe mogelijkheden voor grafische toepassingen - en maken tegelijkertijd verbeteringen op het gebied van duurzaamheid mogelijk.  
 
De nieuwe HP DesignJet Z6 Pro en Z9+ Pro markeren de 30e verjaardag van het allereerste DesignJet-product en bieden PSP's en GIS-analisten respectievelijk de hoogste professionele fotokwaliteit en -precisie5 ooit evenals nieuwe beveiligingsfuncties.  
 
Dankzij de chromatische RGB HP Vivid Photo Inks kunnen HP DesignJet Z Pro-gebruikers nu 93% pantone dekking bereiken - 26% meer gamut in vergelijking met de vorige generatie - en prints produceren met de beeldkwaliteit van een 12-inkten printer met slechts negen inkten6. Extra functies zoals de High-Definition Nozzle Architecture (HDNA) printkoppen7 en de dual drop technologie, die zichtbare korrel vermindert en de behoefte aan lichtgekleurde inkten wegneemt, beloven prints met heldere details en sublieme contrasten8.  
 
De HP DesignJet Z9+ Pro, die het breedste kleurengamma in zijn categorie9 biedt, is volgens HP de 'perfecte keuze' voor PSP's die op zoek zijn naar een printer van professionele fotokwaliteit. Gebruikers kunnen ICC-profielen aanpassen voor hun printopdrachten en de gewenste kleurnauwkeurigheid en -consistentie10 bereiken. PSP's kunnen ook kiezen voor de HP Gloss Enhancer Upgrade Kit voor een superieure glansuniformiteit11.    
 
Bovendien hebben PSP's met de HP PrintOS mobiele app meer controle over hun printactiviteiten - van het bewaken van de prestaties en het reageren op problemen tot het delen van media pre-sets op afstand12. Voor het eerst is in de nieuwe HP DesignJet Z Pro printerserie ook de HP PrintOS Service Center applicatie geïntegreerd. Deze slimme cloud-gebaseerde oplossing biedt gebruikers één real-time overzicht van alle lopende servicegevallen, met updates die altijd en overal toegankelijk zijn.
 
Voor GIS-analisten die zeer nauwkeurige kaarten willen produceren en scherpe contourlijnen en tekst willen printen, met veel aandacht voor de beveiliging van de data, is de nieuwe HP DesignJet Z6 Pro de beste printer.
 
HP DesignJet Z6 Pro is volgens HP 's werelds meest veilige grootformaatprinter en belooft de beste databeveiliging via versleutelde communicatie en Access Control List16.   
 
HP heeft ook drie nieuwe HP PageWide XL Pro printers aangekondigd die retail PSP's en repro's in staat stellen sneller te reageren op de vraag van de klant en strakkere deadlines te halen. Daarnaast zullen gebruikers ook gebruik kunnen maken van nieuwe toepassingen op korte termijn, zoals de mogelijkheid om te printen op karton, cardstock en papier van A2 tot B1, en diktes tot 10 mm.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.