Ads Top

HP bereikt mijlpaal van 100 installaties van HP Indigo 100K Digital Press

HP kondigt de levering van de 100e HP Indigo 100K Digital press aan. De printserviceprovider Solopress, breidt haar bestaande productenpark van 5 HP Page Wide en Indigo producten uit. Met de installatie van de HP Indigo 100K Digital printer zet Solopress de digitale transformatie voort.

Solopress, opgericht in 1999, heeft meer dan 20 jaar ervaring in digitaal drukwerk en ondersteunt tienduizenden bedrijven en resellers. Na het opheffen van Covid-maatregelen, is de vraag sterk toegenomen, waardoor er behoefte is aan extra capaciteit.

Onlangs werd ook gevierd dat het 10 jaar geleden is dat het HP Indigo B2 portfolio werd geïntroduceerd. Na de introductie van de HP Indigo 10000 op drupa 2012 is er een verandering te zien binnen de markt en kiezen klanten voor een langetermijninvestering om zo te kunnen voldoen aan de hedendaagse behoeften.
 
De HP Indigo 100K Digital Press is de meest krachtige digitale B2–printer op de markt die tot 6000 vellen per uur kan drukken. De printer staat bekend om een goede drukkwaliteit, hoge productiviteit en een levering van 60 miljoen B2-vellen per maand.
 
HP kondigt ook de wereldwijde beschikbaarheid van de B2 HP Indigo 15K Digital Press aan. Het bestverkochte B2 digitale platform ter wereld blijft het breedste scala aan B2-mogelijkheden aanbieden en heeft momenteel wereldwijd 1200 operationele machines in 70 landen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.