Ads Top

ALSO breidt 3D portfolio nog verder uit

Het aanbod van producten en oplossingen voor 3D-printen van ALSO wordt steeds verder uitgebereid. Nu voegt de technologieleverancier drie nieuwe softwareproducten toe aan zijn assortiment.

VoxelDance Additive en VoxelDance Tango zijn volgens de ontwikkelaar krachtige software voor 3D print data voorbereiding. VoxelDance Additive is bedoeld voor industriële technologieën zoals SLM, SLA, SLS en DLP. Het omvat verticale toepassingen, waaronder rapid prototyping, kunststof en metalen voor tandheelkunde, sieraden, gezondheidszorg of industriële mallen.

VoxelDance Tango is een product in LCD / DLP wereld vooral onder high-end consumenten marketing en de tandheelkundige industrie (op basis van hars). De oplossingen van VoxelDance hebben zichzelf de afgelopen jaren bewezen bij zowel printerfabrikanten als eindgebruikers, wat het bedrijf een snelgroeiend marktaandeel in de industrie heeft opgeleverd. Zij zijn geobsedeerd door het idee van het verbeteren van de toepassingen door algoritmen.

ParaMatters biedt een digitaal manufacturing software platform DMCP (Digital Manufacturing Control Processing) dat digitale fabrieken een enterprise software platform biedt dat zich richt op vier kerngebieden van softwaremogelijkheden:  Materiaalbeheer geïntegreerd met ontwerp en topologie optimalisatie, additieve software met additieve workflow, en inspectie mogelijkheden die een gesloten lus verwerking biedt voor ontwerp en additieve productie waardoor een fabriek in staat is om betere producten te bouwen.  Vandaag de dag biedt ParaMatters ondersteuning voor vele verticals van tandheelkundige/medische tot ruimtevaart en industrie en biedt klanten individuele producten die zullen integreren in het (DMCP) platform.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.