Ads Top

HP Indigo 6K ondersteunt Optimum Group Vila Etiketten met digitaal drukken op hoge kwaliteit

Optimum Group Vila Etiketten in Breda, onderdeel van Optimum Group, expert op het gebied van druktechnieken voor zelfklevende etiketten, heeft onlangs de HP Indigo 6K in gebruik genomen. Door het installeren van de nieuwe HP Indigo 6K blijft Optimum Group Vila Etiketten in staat om van kleine tot grote oplages etiketten te produceren met korte levertijden. De nieuwe installatie is een uitbreiding van de langdurige samenwerking tussen Optimum Group Vila Etiketten en HP.

Optimum Group Vila Etiketten is onderdeel van de Optimum Group, marktleider in de Benelux van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen. Optimum Group vindt en ontwikkelt dagelijks duurzame oplossingen voor de verpakkingsindustrie met een breed assortiment aan zelfklevende etiketten, linerless etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet- en meerlaagse etiketten, security etiketten, shrink sleeves, tapes en foliën.

De expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, supply chain management en een efficiënte verwerking in de productieomgeving stelt Optimum Group Vila Etiketten in staat klanten zo optimaal mogelijk bedienen. Met veelzijdige oplossingen worden klanten binnen tal van sectoren zoals retail, pharma, cosmetica en food bedient. Klanten kunnen bij Optimum Group Vila Etiketten terecht voor al hun wensen op het gebied van etiketten zoals etiketten voor levensmiddelen, barcodes, permanente etiketten en etiketten voor industrieel gebruik en zijn hierbij verzekerd van een hoge kwaliteit en grote druksnelheid.

De HP Indigo 6K is een digitale pers uit HP’s succesvolle Indigo-portfolio en biedt een veelvoud aan oplossingen voor de verpakkingsindustrie. De pers is gebouwd op basis van de marktleidende smalbaan-oplossingen voor digitale etiketten en de verpakkingsindustrie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.