Ads Top

Brother voor de tweede keer binnen 12 maanden nummer 1 in laserprinters

Leveringen van Brother laserprinters waren in het derde kwartaal (tussen 1 juli en 30 september 2023) goed voor 26 procent van de totale lasermarkt in Europa.

Volgens de Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker van International Data Corporation (IDC) overtrof Brother de naaste concurrent HP met bijna 1,5 procent. Dit is de tweede keer in twaalf maanden dat Brother het grootste marktaandeel binnen de categorie laserprinters behaald, grootste marktaandeel binnen de categorie laserprinters behaald, dit keer in heel Europa. Bijna 390.000 zendingen werden door Brother uitgeleverd, mede dankzij de verkoop van de nieuwe A4-laserapparaten.

Als we specifiek kijken naar de leveringen van A4-lasermodellen, dan is de voorsprong van Brother nog groter met een marktaandeel van 30 procent, bijna drie procent meer dan de directe concurrent HP.

Sinds 2018 heeft Brother het marktaandeel op de A4-lasermarkt in Europa voortdurend vergroot en zich gericht op het leveren van apparatuur van hoge kwaliteit, zowel voor thuis- als voor zakelijk gebruik. In 2023 wordt dit onverminderd doorgezet, met de lancering van verschillende nieuwe lasermodellen om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.