Ads Top

Slimmer grootformaat printen met HP designjet ePrinters

HP introduceert twee webprinters die het grootformaat printproces verbetert. De printers met een nieuw ergonomisch design verbeteren de gebruikerservaring voor professionals in de architectuur, de bouw, constructie en design.
De nieuwe HP Designjet T920 en T1500 ePrinter series zijn ontwikkeld om drukbezette teams te helpen om het werk efficiënt af te maken. Foutloos printen is mogelijk door de weergave van ware afdrukvoorbeelden. Strakke deadlines worden gehaald door het snel afdrukken van prints in hoge kwaliteit. Daarnaast ondersteunen deze printers gebruikers die veel onderweg zijn door projecten uit de cloud te halen, te bekijken en deze vanuit de cloud te printen. Zo kan nog beter worden samengewerkt met externe teams.
De compacte HP Designjet T920 ePrinter structureert de prints via een geïntegreerde stacker die tot maximaal vijftig vellen A4- t/m A0-formaat verzamelt. Papierrollen aan de voorzijde en automatische papierroluitlijning maken de printverwerking vervolgens eenvoudig. Om snel printen mogelijk te maken opereert het apparaat met een snelheid van minder dan 21 seconden per A-1/D printformaat (1). Om complexe files makkelijker te kunnen verwerken is de printer verder uitgerust met een virtueel geheugen van 32 GB.
De HP Designjet ePrinter portfolio bevat HP Designjet ePrint & Share, een gratis webdienst die het makkelijker maakt om grootformaat documenten te bewerken, in te zien en te printen via een Android of Apple tablet, smartphone, laptop of een ePrinter touch screen. Samen met HP Designjet ePrint & Share, zorgen de aan internet gekoppelde HP Designjet T920 en T1500 ePrinters ervoor dat er tijdens het printen automatisch een kopie van het project wordt opgeslagen in de cloud. Gebruikers kunnen ook projecten die geprint moeten worden e-mailen. Dit kan door een PDF of een ander printklaar bestand aan een e-mail toe te voegen en dat naar het adres van de ePrinter te sturen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.