Ads Top

Konica Minolta verhuist naar Amsterdam

Konica Minolta, leverancier van documentoplossingen, opent op 17 juni aanstaande haar nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam. Ongeveer 250 medewerkers nemen hun intrek in het Atlas-gebouw. Klanten van Konica Minolta zullen weinig merken van de verhuizing. De enige grote verandering is dat het presentatieconcept van de showroom volledig op de schop gaat en één real life-beleving wordt.
De showroom en kantooromgeving worden volledig geïntegreerd. Ruud van Soest, marketing manager bij Konica Minolta: “Klanten die bij ons op bezoek komen, nemen we straks mee in de dagelijkse Konica Minolta-kantoorpraktijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld samen met de klant een binnenkomende factuur volgen van inkoop naar finance en onze beveiligingsoplossingen laten zien. Ook kunnen we demonstreren hoe wij onze eigen marketing materialen afdrukken in onze productieomgeving.”
De verhuizing betekent niet alleen een nieuwe presentatiestijl richting klanten, maar ook een belangrijke stap voor de organisatie zelf. Van Soest: “We gaan van een wat gedateerd gebouw naar een nieuwe, moderne locatie. In Badhoevedorp liggen veel afdelingen ver van elkaar verwijderd, straks zijn de onderlinge afstanden minimaal. Dat bevordert de integratie en onderlinge samenwerking. Steeds meer projecten vragen namelijk om de expertise van verschillende afdelingen en specialisten. Door onze nieuwe manier van geïntegreerd werken, kunnen we straks makkelijker teams samenstellen die zich met deze projecten bezighouden. En daar profiteren onze klanten uiteindelijk ook weer van.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.