Ads Top

Fogra-certificering voor Konica Minolta’s bizhub PRESS C1070 en C1100 printers

Konica Minolta heeft een FograCert Validation Printing System (VPS)-certificaat ontvangen voor zijn digitale printsystemen bizhub PRESS C1070 en bizhub PRESS C1100. Het certificaat is uitgereikt vanwege de prestaties van elke printer die mede mogelijk zijn gemaakt door de laatste Konica Minolta Color Care-software in combinatie met een EFI Fiery-, CREO- of Konica Minolta-controller. 

Gebaseerd op ISO 12647-8, definieert Fogra VPS-certificering de standaarden van kleur en  weergave waaraan prints moeten voldoen, bijvoorbeeld de kleur en glans, kleurnauwkeurigheid en de naleving van de PDF/X-standaard. De bizhub PRESS C1070 en C1100 kleurproductieprintsystemen zijn nu gecertificeerd wanneer ze  gekoppeld zijn met de optionele EFI Fiery-, CREO- of Konica Minolta-controllers.

Naast bovengenoemde controllers, was het Konica Minolta Color Care-softwarepakket de tweede component die deze digitale printsystemen ondersteunde bij het verkrijgen van de Fogra-certificering. Deze software zorgt voor een bepaald niveau van kleurkwaliteit voor elk Konica Minolta-kleursysteem wanneer het wordt geïmplementeerd. Het pakket bevat ook professionele software opties om er zeker van te zijn dat de vereisten voor ‘ het binnen iso printen’ kloppen bij het geinstalleerde systeem bij de gebruiker.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.