Ads Top

OKI faciliteert printen ’on the road’

OKI Systems breidt zijn assortiment opties voor mobiel afdrukken uit door ondersteuning voor Apple’s AirPrint te bieden op de onlangs gelanceerde A4 kleuren/mono-MFP’s uit de MC300/MC500- en MB400-serie1. Met name MKB-bedrijven kunnen hier hun voordeel mee doen.
Draadloos printen vanaf een iPhone, iPad of iPod touch via AirPrint stelt gebruikers in staat op simpele wijze een breed scala aan documenten af te drukken op een AirPrint-compatibele printer, zonder dat zij daarvoor ingewikkelde software hoeven te downloaden of drivers hoeven te installeren. De combinatie van deze Apple-technologie en OKI’s krachtige LED-technologie en printers met AirPrint-support geeft drukke professionals de flexibiliteit zakelijke documenten af te drukken wanneer zij maar willen en waar zij zich ook bevinden. Door AirPrint te ondersteunen, kan OKI zijn klanten nu een ruime keuze aan opties voor mobiel printen aanbieden.
In de (nabije) toekomst wil OKI het aantal AirPrint-compatibele MFP’s en printers verder uitbreiden en zo zijn assortiment opties voor mobiel afdrukken verder versterken. Dit als onderdeel van een strategie die erop gericht is MKB-klanten optimale oplossingen te leveren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.