Ads Top

Xerox sluit resellerovereenkomst met Tripa voor grootformaat

Xerox heeft een resellerovereenkomst gesloten met Tripa BV te Vianen voor de verkoop van haar grafische grootformaatprinter, de Xerox IJP 2000. Met deze nieuwe, zeer snelle grootformaat inkjetprinter kunnen grafimediabedrijven in veel kortere tijd meer opdrachten afdrukken, zelfs als deze op het laatste moment worden aangeleverd.
Xerox legt, sinds de oprichting van de Xerox Graphic Resellers organisatie begin 2013, een sterke focus op de verkoop van haar oplossingen voor de grafische industrie via het indirecte kanaal. Door sterkere regionale zichtbaarheid is Xerox in staat haar marktaandeel te vergroten en zo groei te realiseren. De introductie van de Xerox IJP 2000 grootformaatprinter zorgt ervoor dat Xerox haar partnerkanaal kan uitbreiden met opnieuw een echte specialist op het gebied van grootformaat printen.
Een belangrijke uitdaging bij het afdrukken op grootformaat is dat de productiesnelheid en daarmee de productiviteit laag is, waardoor opdrachten vaak minder winstgevend zijn. De Xerox IJP 2000 lost deze uitdaging op met een ononderbroken workflow en drukproces. “De Xerox IJP 2000 rekent af met de relatief lagere snelheid waar sommige grootformaatmachines nog steeds last van hebben. Dit biedt concurrentievoordeel voor onze signklanten”, aldus Arendsen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.