Ads Top

Energiebesparende maatregelen belangrijk voor Nederlandse consument

De nieuwe ColorWorks C7500 is het ultieme apparaat voor de productie van hoogwaardige kleurenetiketten in eigen beheer, waarmee fabrikanten tijd en geld besparen. Met de mogelijkheid aangepaste etiketten in kleine oplagen on-demand af te drukken bespaart dit apparaat ook op de kosten van het voorbedrukken.

Met de C7500 bouwt Epson voort op het succes van de TM-C3500 voor het on-demand afdrukken van kleurenetiketten in kleine oplagen, met een ongekende snelheid en printkwaliteit. Met deze industriële printer kunnen fabrikanten voldoen aan hun behoeften voor de productie van etiketten in eigen beheer, inclusief etiketten voor voedingsproducten en dranken, verpakkingen en dozen, alsmede EU-energielabels and GHS-etiketten.

De C7500 is uitgerust met Epson's nieuwe PrecisionCore lineheadprintkop, speciaal ontwikkeld voor commerciële doeleinden op de markt voor industriële etikettering. Deze printkop zorgt voor hoge betrouwbaarheid, en biedt de mogelijkheid hoogwaardige etiketten te produceren op hoge snelheden.

De C7500 is verkrijgbaar vanaf januari 2015.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.