Ads Top

OKI Europe benoemt nieuwe algemeen directeur

OKI Europe Ltd heeft Dennie K. Kawahara benoemd tot haar nieuwe algemeen directeur. Hij neemt de functie over van Terry Kawashima, die directeur wordt van Overseas Banking Terminals Sales in Tokio.

Kawahara trad in 1992 in dienst bij OKI Electric Industry en werkte zich van hieruit op tot zijn meest recente functie als algemeen directeur van OKI Data Australia - een functie die hij in 2002 aanvaardde. Onder zijn leiding maakte de divisie een gestage groei in Australië en Nieuw-Zeeland door.
   
Kawahara heeft diverse functies binnen de OKI Group vervuld, waaronder negen jaar bij OKI America Inc. Ook OKI Europe is hem niet vreemd; tussen 2007 en 2010 was Kawahara als manager Product Planning & Delivery werkzaam op de marketingafdeling. Tijdens zijn 25 jaar bij OKI was Kawahara naast zijn werk in de printeractiviteit betrokken bij verschillende innovatieve hard- en softwareproducten en systeemontwikkelingen voor OKI. Daarbij strekten zijn werkzaamheden zich ook uit tot de introductie, inzet, marketing- en verkoopactiviteiten van deze producten evenals het project- en teammanagement.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.