Ads Top

Konica Minolta helpt klanten groeien met AccurioPro Flux software-update

Konica Minolta voert belangrijke verbeteringen door in zijn prepress- en afdrukautomatiseringssoftware in het Accurio-portfolio voor professioneel afdrukken. Konica Minolta gebruikt hiervoor geavanceerde en accurate technologie. Voortbouwend op het uitgebreide portfolio van digitale softwareoplossingen voor professioneel afdrukken, komt Konica Minolta nu met de schaalbare versie 7.6 voor afdrukbeheersysteem AccurioPro Flux.

De nieuwe optie Flux Preflight Pro is een gebruiksvriendelijk, ingebouwd pre-flightprogramma waarin meer dan 80 voorgedefinieerde -profielen zijn opgenomen. Dit is goed voor een diverse acties, inclusief kleurconversie, PDF-analyse, PDF-fixups, PDFS-naleving en procesplannen. Met deze nieuwe software-upgrade krijgen de eindgebruikers nieuwe voordelen tot hun beschikking. Zoals een naadloze integratie, een snellere en goedkopere koppeling dan met een extern programma mogelijk is, en minder onderhoud doordat er geen extra programma aangeschaft en onderhouden moet worden.

Flux Preflight Pro kan worden geïntegreerd in zowel AccurioPro Flux Premium als in Ultimate, en in combinaties daarvan. Klanten besparen niet alleen tijd en geld door optimaal gebruik te maken van hun productieafdruksystemen; met name tijdens piekuren profiteren zij van de grotere efficiëntie door het, dankzij de geavanceerde automatisering, verminderde aantal prepress stappen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.