Ads Top

Konica Minolta’s AccurioPress C6100 wint internationale award

Tijdens Konica Minolta’s European Leadership Campus, waar meer dan 1.000 partners uit 53 landen te gast waren, werd een internationale branche-onderscheiding uitgereikt voor ‘uitmuntende’ technologie in de mid-volume productiemarkt.

Konica Minolta Business Solutions Europe ontving de onderscheiding uit handen van Keypoint Intelligence en Buyers Lab International (BLI) tijdens het evenement in de Duitse hoofdstad Berlijn voor dealers en distributeurs uit Europa, Centraal-Azië en het Midden-Oosten.

BLI en Keypoint Intelligence zijn wereldwijde organisaties die erop gericht zijn om de document-imagingbranche te voorzien van objectieve en betrouwbare informatie, testgegevens en succesvolle verkooptools. Konica Minolta’s AccurioPress C6100 met Fiery IC-315EFI-controller werd onderscheiden met BLI’s 2018 PRO Award als Uitmuntend Mid-Volume Kleurproductiesysteem.

In het juryrapport benadrukte BLI de nieuwe geautomatiseerde mogelijkheden die te danken zijn aan de Integrated Colour Care Unit (ICCU), die direct achter de printerunit van de Konica Minolta AccurioPress C6100 is geplaatst. Deze bevat onder meer een voor- en achterzijdescanner en een kleuren fotospectraalmeter. Een belangrijk verschil met andere geautomatiseerde systemen is dat de ICCU automatisch aanpassingen in real-time kan uitvoeren tijdens het afdrukken voor de voor- en achterzijde registratie en de kleurkwaliteit.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.