Ads Top

OKI presenteert ‘drukkerij in een box’

De ‘kleinste drukkerij’ ter wereld? Dat zijn de Professionals van OKI. Met deze op maat gemaakte printoplossingen richt OKI zich op de behoeften van verticale markten om zo een directe toename van de verkoop in de winkel of andere ‘point-of-sale’ te genereren. De eerste drie pakketten zijn de Tuin-Professional, de Hotel-Professional en de Auto-Professional. De Professionals van OKI zijn in nauwe samenwerking met partners uit de respectievelijke verticale markten ontwikkeld, waaronder medialeverancier Floralabels en softwarepartner Shoppa.

De box-oplossingen bestaan uit een krachtige OKI A3-printer, geselecteerde designsoftware, individuele designtemplates en sectorrelevante printmedia, waaronder scheurbestendig, synthetisch papier dat water- en oliebestendig is. Met de Tuin-Professional kunnen zo waterdichte sleufetiketten worden gemaakt die niet beschadigen bij het water geven.

De Hotel-Professional drukt instructies af voor de doucheruimte of outdoor-menukaarten, terwijl de Auto-Professional borden maakt die zelfs hardnekkig vuil en olievlekken trotseren. Met de bijgevoegde handleiding kan elke gebruiker uit de voeten. Ook grafisch onervaren gebruikers kunnen zo stap voor stap snel en eenvoudig professioneel promotiemateriaal voor communicatie met klanten op de verkooplokatie maken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.