Ads Top

123inkt.nl betreedt zakelijke markt

123inkt.nl is gestart met een nieuwe service voor de zakelijke markt. Onder de naam 123zakelijk worden managed print services (MPS) aangeboden voor het zakelijk segment. Daarbij sluiten zakelijke klanten een alles-in-één-contract af voor printers, onderhoud en automatische levering van supplies als toners en printpapier. .

MPS lag tot voor kort buiten het werkgebied van webwinkel 123inkt.nl, die al meer dan twintig jaar levert aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Zakelijke klanten gaven steeds vaker aan geen printersupplies bij 123inkt.nl te kunnen bestellen, omdat zij vast zaten aan een MPS-contract bij een andere partij. Uit die gesprekken bleek een grote behoefte aan een frisse wind op de MPS-markt.

De MPS-markt, een markt die draait op servicecontracten, is groot in Nederland. Uit eigen onderzoek van 123inkt.nl wordt de markt minstens op een half miljard euro geschat. 123inkt.nl signaleert een verschuiving van transactionele naar contractuele overeenkomsten, waarbij de focus steeds meer ligt op langdurige samenwerkingen en klanttevredenheid. 123zakelijk zet daarom hoog in op het vlak van consultancy. Ook advies over veiligheid, mobiel printen, scanoplossingen en de cloud valt onder de diensten. 123zakelijk vervult daarmee de rol van volwaardig document solutions provider voor de zakelijke klant.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.