Ads Top

Kyocera presenteert nieuwe ontwikkeling inkjet-productieprinten op virtual.drupa


Kyocera zal haar eerste inkjetproductieprinter, de TASKalfa Pro 15000c, voorstellen tijdens de eerste editie van virtual.drupa, 's werelds toonaangevende vakbeurs voor printtechnologieën tussen 20 en 23 april 2021, die voor het eerst online plaatsvindt.

In het algemeen zal virtual.drupa 2021 elk van de vier dagen wijden aan een specifiek branche-gerelateerd thema: kunstmatige intelligentie, circulaire economie, de verbonden consument en platformeconomie, en het evenement zal een reeks keynotesprekers en segment-specifieke sessies brengen met experts uit de hele printtechnologie-industrie. Kyocera zal evenementen organiseren die gericht zijn op de commerciële en transactionele printsector om te laten zien wat de bekroonde TASKalfa Pro 15000c voor de markt kan betekenen.

Dit zal verschillende specialisten van Kyocera Document Solutions Europe omvatten die het evenement hebben gekozen als het ideale platform om de TASKalfa Pro 15000c voor te stellen. Het is Kyocera's eerste inkjetproductieprinter, die de ambitie van de organisatie ondersteunt om het beste van menselijkheid en technologie samen te voegen om een ‘Brighter Tomorrow’ te creëren. Dit toestel weerspiegelt de strategische planningsintenties van Kyocera voor de toekomst, waarin de productieprintsector een fundamentele rol zal spelen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.