Ads Top

Nieuwe HP Metal Jet S100-oplossing verandert traditionele productie

    



 
Nieuwe HP Metal Jet S100-oplossing verandert traditionele productie voor een dynamischere toeleveringsketen

Op de International Manufacturing Technology Show (IMTS), kondigde HP Inc. de commerciële beschikbaarheid aan van haar Metal Jet S100 Solution.

De productie-industrie heeft de afgelopen tien jaar een drastische ontwikkeling doorgemaakt en is momenteel naar verwachting goed voor zo'n 12 biljoen dollar.

HP's nieuwe Metal Jet S100-oplossing opent de deuren voor een digitale heruitvinding van de wereldwijde metaalproductiesector, met een sterke focus op end-to-end oplossingen voor de toeleveringsketen in zowel software als hardware die klantgericht en designgericht zijn.

De Metal Jet S100-oplossing biedt industriële productiemogelijkheden, een geïntegreerde workflow en abonnements- en service-aanbiedingen. Met de modulaire oplossing kunnen build units tussen vier verschillende stations reizen, wat betekent dat gebruikers voortdurend op schaal kunnen produceren voor de massaproductie van metalen.

De belangrijkste voordelen van HP Metal Jet technologie zijn:


•    Nieuwe geometrieën, dichtheidscontrole en ontwerpen om metalen onderdelen lichter te maken of te consolideren verleggen de grenzen van 3D-printen.
•    Verbeterde economische aspecten voor de klant: Processtappen die nodig zijn om onderdelen te maken worden verkort, terwijl de kosten als gevolg van handmatige arbeid of complexiteitseisen worden verlaagd, wat de efficiëntie in de hele toeleveringsketen ten goede komt.
•    Hogere productiviteit: Binder jetting kan de productiviteit vertienvoudigen, waardoor het mogelijk wordt om laag voor laag te verwerken in plaats van puntproces. Isotrope eigenschappen vereisen ook geen nabewerking en geen supportverwijdering, en het gebruik van metaalpoeders is ook meer kosteneffectief dan lasergebaseerd 3D printpoeder.
•    Hogere resolutie voor een betere kwaliteit van de onderdelen: HP-printkoppen, voorzien van decennia aan industriële thermische inkjettechnologie ontwikkelingen, herdefiniëren geometrie en leveren een hoge resolutie en robuustheid, waardoor massa geproduceerde 3D metalen onderdelen een haalbare optie worden voor commerciële productie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.