Ads Top

Canon lanceert PRISMAcolor Manager voor eenvoudiger kleurkalibratie

Canon Europe lanceert de PRISMAcolor Manager, een cloud gebaseerde software-app voor kleurbeheer waarmee commerciƫle en in-house printserviceleveranciers (PSP's) kleuren kunnen kalibreren en valideren voor zowel Canon als niet-Canon CMYK inkjet- en tonerprinters1 op meerdere locaties.

Met een eenvoudig, stapsgewijs proces dat strenge controles uitvoert op kwaliteit en consistentie, verifieert PRISMAcolor Manager de kleurnauwkeurigheid aan de hand van erkende industrienormen, zoals van FOGRA2 en IDEAlliance3, of aan de hand van door de gebruiker gedefinieerde doelen en toleranties, zodat operators geprinte kleuren kunnen vergelijken en nauwkeurig reproduceren.

PRISMAcolor Manager biedt PSP's een eenvoudige manier om de kleurkwaliteit van digitale prints te bevestigen en te visualiseren ten opzichte van een gekozen doel, door het digitale kleurmeetproces duidelijk te structureren, de weergave en analyse van de resultaten te vereenvoudigen en de kleurmeetresultaten van verschillende printers te verzamelen. PRISMAcolor Manager valideert en beoordeelt de resultaten van de analyse aan de hand van vastgestelde normen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.