Ads Top

Sharp introduceert nieuwe reeks A4-kleurenprinters

Sharp kondigt de lancering aan van twee A4-kleurenprinters (MFP’s) binnen zijn gloednieuwe Business Workgroup A4-kleurenserie: de MX-C528F en MX-C428F.

De nieuwe modellen zorgen ervoor dat de moderne werkplek aan alle technologische behoeftes van medewerkers voldoet, zowel thuis als op kantoor.

De twee nieuwe printers hebben scan- en printsnelheden tot wel 50 ppm,

Daarnaast biedt de keuze voor maximaal vijf papiercassettes de mogelijkheid om op verschillende soorten papier af te drukken zonder dat medewerkers deze tussendoor hoeven te wisselen.

Met de lancering brengt Sharp de kracht van zijn bekroonde A3-reeks nu ook naar de A4-modellen, waarmee het zijn eco-systeem aan slimme kantoorapparatuur en diensten steeds verder uitbreidt. Gebruikers kunnen rekenen op de ervaring, gebruikersbediening en interface zoals ze die van Sharp gewend zijn. Met deze nieuwe A4-printers worden gebruikers voorzien in een hoge kwaliteit van afdrukken.

De nieuwe modellen bieden beveiligingsfuncties, zoals de geïntegreerde Trusted Platform Module (TPM) en SSL-certificaatvalidatie, om ervoor te zorgen dat gegevens (zowel geprint als digitaal) veilig zijn. TPM bewaart versleutelingscodes van de harde schijf op een andere plaats dan waar de gegevens zijn opgeslagen, wat extra beschermingslagen toevoegt. En SSL-certificaatvalidatie controleert automatisch alle externe servers die contact proberen te maken om zo ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

De MX-C528F en MX-C428F hebben een eenvoudige en moderne gebruikersinterface die bij alle printers en kopieermachines van Sharp hetzelfde is. Op de nieuwe modellen kunnen gebruikers een voorbeeldweergave op het display tonen voordat ze een document afdrukken of een scan verzenden of opslaan. De gebruiker kan zo eerst controleren of alles correct is. Met de Scan Center-app kunnen werknemers pagina’s indien nodig nog aanpassen. Bovendien is zo’n touchscreen ook makkelijk schoon te houden, in vergelijking met een scherm vol knopjes.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.