Ads Top

HP printoplossingen voor organisaties van alle formaten


HP kondigt de nieuwe HP Color LaserJet 4202/4302, de HP Color LaserJet Enterprise 5000/6000 en de X500/X600 printoplossingen aan voor organisaties van alle formaten. Alle nieuwe printoplossingen worden ondersteund met HP’s nieuwste duurzame toner die tot 27 procent minder energie verbruikt en verpakt is in 78 procent minder plastic. 

De nieuwste high performance printoplossingen van HP zijn ontworpen om groeiende ondernemingen te ondersteunen met maximale productiviteit en het verminderen van disrupties om te voldoen aan de wensen van huidige hybride werkvormen.

Uit onderzoek van HP bleek dat bijna 4 op de 5 (79%) Nederlandse werknemers in het bezit is van een printer op de thuiswerkplek. Een kwart hiervan (25%) is voorzien van een printer door diens werkgever. De mogelijkheid om ook thuis te kunnen printen blijft belangrijk voor (hybride) werknemers in Nederland. Driekwart (33%) van hen geeft namelijk aan dat hun werkgever hen beter kan ondersteunen door het aanbieden van een printoplossing op hun thuiswerkplek. Bovendien hecht 40% van de Nederlandse werknemers waarde aan een duurzame printoplossing als deze hen aangeboden wordt door hun werkgever.

De nieuwe HP Color LaserJet 4202/4302 bouwt voort op de LaserJet Pro serie waar het mkb al jaren op vertrouwt. De 4200/4300 serie wordt geleverd in een compact ontwerp met baanbrekende prestaties en maakt maximale productiviteit mogelijk met snel dubbelzijdig printen en scannen in kleur. De 4200/4300 serie wordt ondersteund door krachtige beheertools voor gedecentraliseerde apparaten, samen met de toonaangevende kracht van HP Wolf Security. De 4200/4300 biedt daarnaast meteen vanaf de aanschaf veel gebruiksgemak omdat de apparaten direct uit de doos gereed zijn voor gebruik.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.