Ads Top

Staples in handen van 123inkt.nl

123inkt.nl heeft overeenstemming bereikt over de overname van Staples Benelux, dat een dezer dagen failliet is gegaan. Het belangrijkste deel van de werkgelegenheid is hierdoor veiliggesteld en klanten zullen weer beleverd gaan worden.

Staples Benelux was een zelfstandige organisatie die oorspronkelijk voortgekomen is uit het Amerikaanse Staples Inc. en het Nederlandse Corporate Express. Vorig jaar nog werd een akkoord bereikt over de overname van onderdelen van Office Centre. Hierbij nam Staples de online business over, evenals de klantcontracten en een deel van het accountmanagement.

Met de overname stapt de keten 123inkt.nl dus vol in de markt van kantoorartikelen. Gerben Kreuning, eigenaar en oprichter van 123inkt.nl: 'Staples is als totaalleverancier op het gebied van kantoorbenodigdheden, facilitaire producten en meubilair voor zakelijke klanten een waardevolle aanvulling op onze organisatie en zal zeker gaan bijdragen aan onze verdere groei en ontwikkeling. De komende maanden gebruiken we om Staples goed te laten landen in onze organisatie.'

De bedrijfsactiviteiten van Staples Benelux worden direct opgestart, zodat Staples-klanten weer via de bestaande koppelingen en de website kunnen bestellen. Het uitleveren van bestellingen is daarmee weer mogelijk.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.