Ads Top

IGEPA Nederland en HP kondigen een nieuwe samenwerking aan

IGEPA Nederland en HP kondigen vandaag een nieuwe samenwerking aan. De Nederlandse tak van de internationale IGEPA Group, werkzaam in 20 regio’s, kan met het gehele Mid Volume portfolio in de HP Latex printoplossingen nog breder klanten bedienen op groter formaat.

Deze HP Latex printers zijn volgens IGEPA Nederland een perfecte aanvulling op het bestaande LFP-assortiment en biedt de one-stop shop leverancier uit Tiel uitgebreide mogelijkheden op het gebied van grafische producten.

IGEPA Nederland is opgericht in 2009 en onderdeel van de internationale IGEPA Group. Gevestigd in Tiel staan 155 professionals klaar om klanten binnen Nederland te bedienen met uiteenlopende grafische wensen. IGEPA Nederland is een totaalleverancier voor grafische producten aan een veelvoud aan sectoren, met als voornaamste afnemers drukkerijen, signmakers en digitaleprintbedrijven. Het totale aanbod van IGEPA Nederland varieert van sign- en displayoplossingen tot verpakkingsmateriaal en papiervoorzieningen. Met ruim 40.000 artikelen op voorraad levert IGEPA Nederland halffabricaten ten behoeve van onder andere auto-en vrachtwagenbelettering maar ook winkelinrichting en vele andere toepassingen.

De nieuwe samenwerking tussen HP en IGEPA Nederland behelst de verkoop van het gehele MV portfolio van HP te weten de HP Latex 1500, HP Latex 2700,HP Latex 3600, HP Latex R1000/2000 en de HP Stitch 1000 en is effectief vanaf vandaag. De printers maken het mogelijk om printwerk, van rol naar rol of hybride flatbed, te printen op breed formaat tot 3,2 meter. De afdrukken zijn mogelijk op een breed scala aan signage-en decoratietoepassingen, inclusief dunne folie, vinyl en papier.

Het IGEPA-moederbedrijf werkt al langer samen met HP en mede daardoor stond een samenwerking tussen beide partijen hoog op het verlanglijstje.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.