Ads Top

Supercolor opent deuren naar nieuw werk met dubbele HP Latex investering

Drukkerij Supercolor, gevestigd in Merelbeke, verklaart dat de HP Latex 3600 printer en een HP Latex 800W printer het bedrijf in staat stelt om meer werk aan te nemen in winstgevende markten die onderhevig zijn aan strenge gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

Supercolor biedt een breed scala aan diensten, variërend van raam- en muurreclame tot car wrapping en bedrukte displays. Het bedrijf werkt met klanten in een groot aantal industrieën en levert geprinte toepassingen voor gebruik in omgevingen als winkels, evenementruimten, hotels en kantoren.

Het uitgebreide en veelzijdige aanbod van Supercolor wordt sterk gevoed door HP. Het bedrijf gebruikt al vele jaren HP Latex printers. De printserviceprovider moest de productie-installatie verder versterken om te voldoen aan de stijgende vraag naar diensten en - na uitvoerig te hebben gesproken met het gespecialiseerde team van erkend HP distributeur Pantoon - koos het bedrijf voor een investering in een HP Latex 3600 en een HP Latex 800W. Supercolor voltooide de dubbele aankoop in maart 2023 en beide machines zijn nu enkele maanden operationeel.

HP Latex printers werken met HP Latex Inkten op waterbasis, die veel minder impact hebben op de omgeving dan alternatieve inktproducten. Ze hebben een aanzienlijk lager gehalte aan vluchtige organische stoffen (VOC) dan andere inkttypes, waardoor ze kunnen worden gebruikt in omgevingen waar schadelijke emissies tot een absoluut minimum moeten worden beperkt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.