Ads Top

Samsung ontvangt BLI Line of the Year award voor zakelijke printers

Samsung heeft tijdens de uitreiking van de Buyers Laboratory (BLI) Winter Awards 2015 voor het tweede achtereenvolgende jaar een belangrijke prijs voor innovatieve zakelijke printers gewonnen. De Monochrome Printer/MFP Line of the Year en vijf andere awards voor ‘Outstanding Achievement’ zijn een bekroning op de printinnovaties van Samsung.

De monochrome en multifunctionele printers (MFP’s) van Samsung zijn door de jury van BLI geprezen vanwege de krachtige prestaties, energiezuinigheid, milieuvriendelijkheid en gebruiksvriendelijke ontwerpen. Daarom mag Samsung de prestigieuze Monochrome Printer/MFP Line of the Year Award in ontvangst nemen.

Naast de award voor de hele lijn monochrome printers en MFP’s, won Samsung met de ProXpress C2620DW ook de prijs voor ‘Outstanding A4 Color Printer’ in de categorie Small to Mid-size Workgroups (MKB). De ProXpress 2670FW won die prijs in de categorie voor MFP’s. Daarnaast werd aan Samsung ook de award voor ‘Outstanding A4 Monochrome MFP for Large Workgroups’ toegekend vanwege de kwaliteit en prestaties van de MultiXpress M5370LX.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.