Ads Top

KI start 2015 met introductie van milieuvriendelijke A4 mono printers en multifunctionals

OKI Systems vernieuwt zijn productportfolio met de introductie van nieuwe mono printers en multifunctionals (MFP’s) die volgens het bedrijf kostenefficiënt en milieuvriendelijk zijn. De printers zijn voorzien van talrijke instellingen en een scala aan prestatieverhogende functies, terwijl de gebruikskosten laag blijven door een lager energieverbruik en dubbelzijdig printen als standaard. Gesteund door de unieke garantie van OKI zijn deze printers en MFP’s een uitstekende oplossing voor zowel grote als kleine bedrijven.

Alle printers en MFP’s zijn Energy Star 2.0 gecertificeerd. Elk nieuw model heeft een stiltemodus voor minder geluid en energieverbruik, alsmede een snel herstel uit de diepe slaapstand; een energiebesparende functie die veel minder energie verbruikt dan andere hedendaagse alternatieven in de industrie.

De nieuwe MB472dnw, MB492dn en MB562dnw zijn krachtige MFP’s. Deze printers bieden een kosten- en ruimtebesparing doordat printen, kopiëren, scannen en faxen binnen een enkel apparaat mogelijk is. Vanwege het gebruiksvriendelijke ontwerp kan het 7 inch LCD kleuren aanraakscherm op de MB492dn en MB562dnw worden aangepast. Verder is de MB562dnw uitgerust met een grote papiercapaciteit van maximaal 1.160 pagina’s om grote printopdrachten te verwerken. Gigabit Ethernet is als standaard toegevoegd.

Bij deze nieuwe MFP’s zorgt de ingebouwde 3GB Embedded Multi-media Card (eMMC) voor een snellere verwerking van grotere printopdrachten, de opslag van documenten en lettertypen en voor de complete beveiliging van documenten, Secure Print is beschikbaar op alle producten.

Bovendien zijn alle modellen Google Cloud Print ready en compatible met AirPrint van Apple Inc. Hierdoor is het mogelijk om overal van afstand te printen zonder direct verbinding te hoeven maken met een printer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.