Ads Top

Xerox biedt geautomatiseerde functionaliteiten met nieuwe Versant 80 Pers

Giswerk is vanaf nu verleden tijd met de nieuwste kleurenpers van Xerox. De Versant 80 Pers combineert nieuwe functionaliteiten om high-end toepassingen sneller en op meer verschillende communicatie-uitingen te kunnen produceren. De pers levert walk-up eenvoud met prestaties van offsetkwaliteit en biedt geautomatiseerde functionaliteiten. Hierdoor krijgt elke printopdracht een uitstekende fotokwaliteit, alsmede een perfecte afstelling van de schoon- en weer registratie.

De Versant 80 kan 80 pagina's per minuut (ppm) afdrukken in Ultra HD-kwaliteit met een resolutie van 1200 x 1200 x 10-bit bij 2400 x 2400 dpi. De kleurenpers biedt verschillende printmogelijkheden aan met een compacte bandfusereenheid en de Xerox EA Low Melt Dry Ink. Deze lage smelttemperatuur bespaart energie en is beter voor het milieu.

Voor extra productiviteit biedt de Versant 80 een Performance Package-optie die ervoor zorgt dat speciale afdrukmaterialen niet vertragen. Topsnelheden van 80 ppm worden behaald op alle formaten tot 250 gram. Daarnaast zorgt een in-line fotospectraalmeter voor verhoogde kleurenautomatisering.

De Versant 80 biedt twee printserversopties: de Xerox EX-i 80 Print Server Powered by Fiery® of de Xerox EX Print Server 80 Powered by Fiery. De printers produceren gemakkelijk persoonlijke data-gedreven communicatie met de aanvulling van XMPie® uDirect® Classic Pro software.

De Versant 80 Pers is vanaf april leverbaar in Nederland. De aanvullende Performance Package zal naar verwachting in het tweede kwartaal van dit jaar beschikbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.