Ads Top

Konica Minolta introduceert derde generatie high-chroma productieprintsystemen

Konica Minolta introduceert de bizhub PRESS/PRO C71hc. Door de geavanceerde mogelijkheden voor kleurreproductie van de gepatenteerde high-chroma toner van de fabrikant, kunnen hiermee betere printdiensten geleverd worden. Hoogwaardig resultaat kan behaald worden voor fotoboeken, foto- en promotiematerialen en andere geavanceerde printproducten.

Met de toenemende vraag naar het afdrukken van foto’s en fotoalbums van digitale camera’s, maar ook met de vraag naar het combineren van online en gedrukte communicatie, neemt de behoefte aan nauwkeurige reproductie van RGB-werkprocessen snel toe. Door het beperktere kleurengamma van een conventionele CMYK-printer, kunnen sommige kleuren in print anders en minder levendig zijn dan in het echt of op een beeldscherm.

Konica Minolta komt daarom met een professionele oplossing:  de bizhub PRESS/PRO C71hc. De high-chroma toner van deze kleurenproductiesystemen heeft een uitgebreid kleurengamma dat veel dichter bij sRGB komt dan de conventionele CMYK-toners. Kleuren kunnen bijna exact zo afgedrukt worden zoals ze worden weergegeven op bijvoorbeeld een gekalibreerde monitor.

Een andere troef van de bizhub PRESS/PRO C71hc is het brede scala aan afwerkingsmogelijkheden. Functies zoals de productie van boekjes, inlijmen, automatisch inbinding en de uitgebreide stapelcapaciteit van maximaal 10.000 vellen maken het mogelijk om in één stap af te drukken en af te werken zonder handmatige acties.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.