Ads Top

Unified KIP System K Software Suite biedt verbeterde gebruikerservaring

Konica Minolta verkoopt al een aantal jaar een reeks KIP grootformaat printers. Met de komst van de KIP System K Software Suite, introduceert KIP voor de eerste keer samengestelde software die wordt ingezet op al zijn grootformaat systemen - zowel voor zwart-wit als kleur - waaronder bijvoorbeeld de nieuwe KIP 940.

KIP brengt met zijn KIP System K Software Suite naar eigen zeggen een heel nieuwe wereld binnen handbereik van de gebruikers. Het principe van deze volledig nieuwe softwareontwikkeling is de uniforme System K-bediening, die gebaseerd is op tablet-navigatie via een nieuwe, goed gestructureerde interface met gekleurde toetsen en diverse functionele verbeteringen. Vanaf nu beschikken alle nieuwe KIP-systemen, zowel voor kleur als zwart-wit, over de nieuwe KIP K Software.

De eerste is de onlangs geïntroduceerde KIP 940, een dry-toner systeem dat alle voordelen biedt van zijn voorganger, de succesvolle KIP C7800. De nieuwe KIP 940 beschikt als extra over de zeer snelle print-in-one-pass. Gebruikers in een technische, grafische of kantooromgeving kunnen voordeel behalen uit de vele kwaliteiten van het nieuwe KIP 940 kleur en z/w grootformaat printsysteem.

Een duidelijke verbetering ten opzichte van eerdere softwareversies is dat gebruikers geen andere code meer in hoeven te voeren voor iedere softwaremodule. In KIP System K Software activeert één code alle functies die de gebruiker nodig kan hebben. De nieuwe software biedt ook de mogelijkheid om software, zoals printstuurprogramma's, rechtstreeks vanaf het systeem te downloaden. Een nieuw Windows-besturingssysteem biedt twee verschillende weergaven met goed gepositioneerde iconen.

Een andere verbetering betreft de KIP Status Monitor, die gebruikers een melding geeft voor hun printopdrachten. Voor gebruikers die moeten afdrukken via AutoCAD, biedt KIP een AutoCAD gecertificeerd HDI-besturingssysteem, dat ervoor zorgt dat de gebruiker direct kan afdrukken vanuit deze applicatie. Gebruikers die in de cloud werken, hebben verschillende mogelijkheden om verbinding te maken met cloud-diensten zoals Dropbox, Google Drive, SharePoint en nog veel meer.

Afwerking is een ander gebied waarop KIP System K verschillende verbeteringen biedt: iedereen die een vouwoptie nodig heeft, zal blij zijn met het uitgebreide aanbod van vooraf ingestelde vouw-mogelijkheden binnen de nieuwe software. Gebruikers die kaarten willen maken hebben voordeel van de verschillende vouw-mogelijkheden die KIP heeft toegevoegd. Deze maken het erg eenvoudig om afdrukken te vouwen na de productie. Vooral met deze nieuwe functie heeft KIP een mijlpaal bereikt in de inzet van grootformaatsystemen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.