Ads Top

Veenman breidt scanoplossingen-aanbod uit met Scanshare

Veenman heeft zijn scan-portfolio uitgebreid met scansoftware van het Nederlandse bedrijf Scanshare. Deze software zorgt voor een effectieve en veilige overdracht van de gescande informatie naar bedrijfsapplicaties en draagt zo bij aan de inrichting van een gestructureerde samenwerking tussen personen en afdelingen.

Na het scannen worden de documenten met de juiste kenmerken, op de juiste plek én in het juiste bestandsformaat veilig opgeslagen voor verdere verwerking of archivering. Indexatie van documenten en integratie met de bestaande mappenstructuur en/of bedrijfsapplicaties vindt direct vanaf de scan-apparatuur plaats. Dit verlaagt de kosten en verhoogt de productiviteit en de interne klanttevredenheid. In combinatie met een ‘single sign-on zijn met Scanshare de scanprocessen naar de wens van de individuele gebruiker en/of afdelingen in te stellen. Veenman verzorgt de volledige inrichting en de implementatie van het scanproces, plus de ondersteuning van de software.

Veenman levert de Scanshare software in twee varianten: Essentials en Enterprise. Essentials is de basisversie en werkt volgens het principe ‘scannen en weglopen’, dat wil zeggen dat de scan automatisch op de juiste locatie en in het juiste formaat wordt opgeslagen. Deze versie is desgewenst uit te breiden met ‘scannen naar de cloud’ (‘bijvoorbeeld naar Microsoft SharePoint/365, Google Drive, Evernote, Dropbox), barcode-herkenning en omzetting in Microsoft Office-formaten met de OCR-applicatie ABBYY FineReader.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.