Ads Top

Xerox introduceert vijf nieuwe tools om op afstand documenten te printen, delen en beveiligen

Xerox heeft vijf nieuwe tools ontwikkeld voor mobiele apparaten en multifunctionele printers (mfp’s). Deze tools maken het nog eenvoudiger om op afstand te werken door de workflows te reproduceren die op kantoor worden gebruikt. Zo kunnen mobiele werkers op veilige wijze vanaf hun mobiele apparaat documenten verzenden naar de cloud of naar collega’s en deze afdrukken op vrijwel iedere printer of mfp.

• Xerox Mobile Print Cloud v3.0 is nu uitgebreid met @PrintByXerox, een tool die het mogelijk maakt om documenten veilig af te drukken via elke mfp die voorzien is van een ConnectKey-ondersteuning. De gebruiker hoeft enkel het document te mailen naar een speciaal ingesteld e-mailadres. Vervolgens wordt de printtaak op veilige wijze verzonden naar de mfp die zich het dichtst bij zijn of haar werkplek bevindt.

•Xerox Mobile Print Solution v3.6 biedt vanaf nu ook integratie met Apple AirPrint en diverse andere verbeteringen.

•De Xerox Wireless Print Solutions Adapter zet een draadloze verbinding op om mogelijkheden voor mobiel printen, zoals Google Cloud Print en Apple AirPrint, toe te voegen aan printers of mfp’s waarin deze functionaliteit niet is ingebouwd. Deze adapter in zakformaat kan naast de printer of mfp worden gehouden en zorgt zo voor een naadloze integratie.

•De Mobile Link App van Xerox ondersteunt nu zowel Android als iOS en biedt nog meer cloud-mogelijkheden. Zo kan een salesprofessional bijvoorbeeld zijn facturen scannen of een foto ervan nemen en deze bij het verzenden naar de SharePoint-map van de afdeling debiteuren ook automatisch kopiëren naar zijn Dropbox-account en e-mailen naar zijn leidinggevende.

•De nieuwe PrintSafe Software van Xerox biedt een beveiligingsoplossing voor authenticatie en ‘pull printing’ die in combinatie met de meeste printers en mfp’s werkt. Volgens het onderzoeksbureau Quocirca zegt 63 procent van alle bedrijven wel eens te maken hebben gehad met een of meer printgerelateerde beveiligingsincidenten.1 PrintSafe Software kan ook worden gebruikt in combinatie met de meeste branchestandaard kaartlezers. Deze betaalbare oplossing is inzetbaar op apparaten van zowel Xerox als andere leveranciers en biedt geauthenticeerde gebruikers de mogelijkheid om op elk gewenst moment afdruktaken naar een printer te verzenden, ongeacht hun locatie.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.