Ads Top

Konica Minolta kondigt nieuwe KIP 800 serie grootformaat kleurenprinters aan

Konica Minolta kondigt de KIP 800 aan, een nieuwe reeks grootformaat kleurenprinters. De reeks biedt een compleet portfolio grootformaat kleurensystemen dat zorgt voor lage kosten, hoge kwaliteit en efficiënt printen, aldus Konica.

De KIP 800 is een uitgebreide oplossing voor grootformaat systemen voor het uitvoeren van verschillende printopdrachten. Het is ook geschikt voor het printen van architectonische, engineering- en bouwdocumenten. De reeks bestaat uit vijf verschillende 2 en 4 rol modellen: twee printers (KIP 850, KIP 870) en drie multifunctionele systemen (KIP 860, KIP 880, KIP 890) die zijn uitgerust met een scanner. Alle modellen zijn ruimtebesparend en passen waar nodig – ook in kleine ruimtes of tegen een muur – en leveren eenvoudig toegang tot belangrijke documenten. Het portfolio werkt met de KIP K-controller, net als alle andere KIP grootformaat printers van Konica Minolta.

De KIP 800 systemen passen goed in het CAD-segment omdat de geïntegreerde AutoCAD gecertifieerde HDI AutoCAD driver rechtstreeks vanuit de applicatie kan printen.

De KIP 800 serie kan worden gekocht in verschillende versies die passen bij de behoefte aan grootformaat printers:

De KIP 880 en KIP 8990 leveren multifunctionele kopieer-, scan- en printprestaties voor high demand werkstromen. Ze zijn ontworpen om consistente levendige kleurkwaliteit te leveren. KIP 890 is een 4-roll-model uitgerust met een professionele KIP 2300 scanner.
•Het KIP 850 netwerk printsysteem is een ruimtebesparende werkgroepprinter die snel en tegen een lage prijs grootformaat documenten levert in uitstekende kwaliteit in zowel kleur als zwart-wit.
•De KIP 860 is met zijn ruimtebesparende ontwerp ideaal voor omgevingen die handige multifunctionele productiviteit vereisen.
•De KIP 870 werkgroep en afdelings-printsysteem zijn ontworpen voor projecten met strenge eisen.
Perfecte kleurresultaten voor continue printoplagen

Verder is de serie uitgerust met een CMYK dry toner-systeem. Dit systeem heeft tonercartridges met een grote capaciteit voor continue oplagen en productiviteit. Ook produceert het 100 procent waterproof afbeeldingen. De gebruiker wordt ondersteund met een werksnelheid van 268 vierkante meter per uur in kleur of zwart-wit, automatische kalibratie en snelle switch-technologie van de 2- en 4-rol-modellen. Alle afdrukken en kopieën zijn volledig lichtecht en zullen niet vervagen of kleurveranderingen vertonen door blootstelling aan licht gedurende lange perioden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.