Ads Top

Canon introduceert imagePROGRAF TM-serie grootformaatprinters

Canon introduceert de imagePROGRAF TM-serie; een serie grootformaat inkjetprinters voor klanten die CAD- en GIS-uitingen en posters produceren. Hiermee worden klanten in het bedrijfsleven, de bouw- en engineeringsector, de retailsector, het onderwijs en de overheid voorzien in hun behoeften.

De modellen in de imagePROGRAF TM-serie zijn geoptimaliseerd voor kantooromgevingen met weinig ruimte. Zonder afbreuk te doen aan de hoge productiviteit, zijn enkele primaire geluidsbronnen verbeterd. Zo beschikt de ventilator over een dempingssysteem waardoor trillingen worden beperkt. De technologie voor materiaalinvoer is ontwikkeld met een vertraagde invoermotor om ook de trillingen van de media zelf te verminderen. Deze verbeteringen hebben geleid tot een geluidsreductie van 60% in vergelijking met de imagePROGRAF iPF-serie. De nieuwe printers bieden ook krachtige beveiligingsfuncties, waaronder veilige authenticatie en gebruikersbeheer, zodat ze geschikt zijn voor grote organisaties of overheidskantoren die strenge beveiligingsprotocollen hanteren.

Alle scanners worden geproduceerd door Global Scanning (UK). Alle scanners en software zijn speciaal ontworpen voor Canon Europe. Klanten die kiezen voor de T36 MFP-modellen kunnen lokale taalopties aan de software toevoegen om het gebruiksgemak te vergroten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.