Ads Top

Canon introduceert nieuwe generatie productiescanners

Canon Europe introduceert een belangrijke aanvulling op haar  reeks imageFORMULA-productiescanners. De nieuwe imageFORMULA DR-G2090, DR-G2110 en DR-G2140 vormen volgens Canon samen een krachtige oplossing voor ondernemingen en organisaties die te maken hebben met hoge scanvolumes.

De nieuwe modellen maken gebruik van Canon's nieuwste CIS-sensortechnologie en de nieuw ontwikkelde DR-processor-chip. Dankzij deze combinatie halen de scanners hoge scan- en beeldverwerkingssnelheden van 280 ipm in kleur met een resolutie van 300 dpi. Om de productiviteit verder te verhogen, beschikken deze scanners over een invoer voor 500 vellen papier om zonder onderbrekingen grote batches te scannen. Ook beschikken zij over een Fast Start Scan om de kans op vertragingen te minimaliseren nadat op de startknop is gedrukt.

De scanners worden ook geleverd met Canon’s CaptureOnTouch Pro-software voor een eenvoudige bediening. Ook bevatten ze veelzijdige OCR-tools en cloudconnectiviteit voor gemakkelijk en effectief scannen en het converteren van documenten naar meerdere bestandstypen. De Canon imageFORMULA DR-G2110 en DR-G2140 zijn vanaf november 2018 in heel Europa verkrijgbaar en de DR-G2090 vanaf december 2018.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.