Ads Top

Overname TMB Print & Sign door Kampert-Nauta en Print.com

Per 1 januari 2019 wordt met terugwerkende kracht het grafische fullservice-bedrijf TMB Print & Sign door Print.com en Kampert-Nauta overgenomen. Beide partijen waren op zoek naar een eigen productiefaciliteit op het gebied van print en sign. Hun paden kruisten zich bij gezamenlijke partner TMB.

TMB Print & Sign uit Schijndel is al 25 jaar actief in de grafische branche. Het bedrijf is in 1991 opgericht door Theo Beekmans. In 2004 nam zoon Mark Beekmans de leiding over. Samen met 16 vakkundige collega’s zijn Mark en zijn team met recht specialisten te noemen in de markt. Begin 2018 verhuisde de digitale drukkerij, complete binderij en signafdeling van TMB naar een nieuwe, uiterst moderne locatie in Schijndel om verder te kunnen groeien.

De digitale drukkerij beschikt over 2 HP Indigo’s 12000 en diverse afwerkingsapparatuur. Daarnaast is het bedrijf uitgerust met 2 x Océ Colorado, 2 x HP Latex, 2 x Océ Flatbed, diverse Solvent-printers en 2 Zünd-snijtafels. Kortom: een goed ingerichte drukkerij en een geweldig team.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.