Ads Top

Xerox en partners in House of Inspiration op Print & Sign

Xerox staat samen met Veenman, Xtandit en Document Concepts in The House of Inspiration. Tijdens deze vakbeurs voor grafimediabedrijven die eens per twee jaar plaatsvindt, deelt Xerox de stand met haar dochter Veenman en Partners Xtandit en Document Concepts.

Het thema is House of Inspiration waar ideeën met nieuwe oplossingen leiden tot meer groei. De stand zelf is een duurzaam huis waarin diverse innovaties te zien zijn, die bezoekers instap- en/of doorgroeimogelijkheden naar nieuwe markten bieden.

BeBrilliant is de nieuwe strategie om betaalbaar, snel en eenvoudig meerkleurig of veredeld digitaal drukwerk te maken, CMYK Plus. Met de nieuwe Xerox oplossingen is het mogelijk om snel en eenvoudig goud, zilver, wit of transparant te printen. Of het nu visitekaartjes zijn met goud en/of zilver, luxe schrijfpapier met zilver, verpakkingen in kleine oplagen met zes kleuren of opvallende direct mail campagnes.

Er zijn diverse printers en toepassingen voor het eerst op een beurs in Nederland te zien. Zoals de Xerox Iridesse die naast de standaard CMYK voorzien kan worden van optioneel twee extra kleuren, namelijk zilver, goud, transparant of wit, in één drukgang. Xerox laat tijdens de beurs diverse applicaties zien, zoals verpakkingen en direct mail, met optimaal gebruik van de nieuwe mogelijkheden.

Een primeur voor Nederland is een technische demonstratie van de update van de Xerox C60/70. Met deze compacte productieprinter komt het afdrukken van goud, zilver en zelfs fluor binnen het bereik van iedere ondernemer die meer wil dan alleen vierkleurendruk. Denk bijvoorbeeld aan menukaarten, luxe uitnodigingen, exclusieve toegangskaarten en dergelijke. De machine is standaard voorzien van typisch grafische mogelijkheden zoals het printen van verschillende papiersoorten, kunststoffen en substraten tot 300 grams.

De Xerox Versalink C9000 is er voor iedereen die eenvoudig wil starten met kleurafdrukken, maar geen concessie wil doen aan kwaliteit en mogelijkheden. Geschikt voor studio’s, reclamebureaus tot proefafdelingen van drukkerijen. Naast SRA3 is de machine geschikt om banners tot ruim 1300 mm te printen. De Versalink C9000 is uitgerust met Xerox X-Rite Precise Colour Meter. Daarmee is de printer perfect op kleur te houden en zorgt ervoor dat de afdruk er briljant uitziet.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.