Ads Top

123zakelijk sluit partnerovereenkomst met Xerox

123zakelijk, aanbieder van managed print services (MPS), heeft onlangs een partnerovereenkomst afgesloten met Xerox. Daarmee breidt 123zakelijk zijn partnernetwerk verder uit en kunnen klanten over een nog breder aanbod van multifunctionele printers beschikken. Eerder werd al een samenwerking aangegaan met Ricoh en Kyocera.

Xerox heeft in Nederland sterke proposities op het gebied van Managed Print Services en slimme cloud apps voor het verwerken van informatie. Deze diensten en technologie zijn erop gericht om klanten te helpen productiever, winstgevender en duurzamer te worden. Niet voor niets heeft de Amerikaanse leverancier van laserprinters voor kantoor en multifunctionele printers al meerdere malen awards en erkenningen van de industrie gekregen.

Zowel Xerox als 123zakelijk zetten in op duurzaam ondernemen. Zo heeft Xerox als doel niet later dan 2040 CO2-neutraal te zijn. Bij 123zakelijk ligt de focus op het recyclen van lege toners. In dat kader biedt 123zakelijk de mogelijkheid bij de installatie van de printers een inzamelbox voor lege toners te plaatsen. Daar wordt ook nog eens een goed doel mee ondersteund.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.