Ads Top

HP introduceert HP PageWide C550 pers voor golfkartonverpakkingen

HP presenteert zijn nieuwste snelle post-print digitale golfkartonpers, de HP PageWide C550 Press. Dit geavanceerde single-pass platform is ontworpen om converters te helpen hun productiekosten te optimaliseren en de operationele efficiëntie voor de productie van golfkartonverpakkingen te verbeteren.
 
De C550 is gebaseerd op de bekroonde en bewezen technologie van de C500 pers en biedt de industriële verpakkingsindustrie meer productiviteit en waarde. Het maakt gebruik van HP's thermische inkjettechnologie en inkten op waterbasis voor een consistente offsetdrukkwaliteit bij hoge productiesnelheden en ondersteunt tegelijkertijd de doelstellingen1 van de circulaire economie van verpakkingsverwerkers.
 
Met een snelheid van 90 lineaire meter per minuut (295 lineaire voet per minuut) kan de C550 pers op constante snelheid hoogwaardige Flexo- en Lithodozen produceren, zonder te vertragen. Het zal converters ook helpen om voorraden te optimaliseren, veroudering te verminderen en doorlooptijden te versnellen dankzij digitale druktechnologie.
 
De C550-pers, die verbeterde rendabiliteit, grotere productveelzijdigheid en duurzamere verpakkingsoplossingen mogelijk maakt, biedt converters die te maken hebben met toenemende druk op de toeleveringsketen, een belangrijke kans op bedrijfsgroei. Hij stelt hen in staat 'ja' te zeggen tegen opdrachten die flexibiliteit vereisen, wat alleen mogelijk is met digitale productie.

De nieuwe pers, die later dit jaar kan worden geïnstalleerd, draait met een constante snelheid van 90 lm/min (295 lft/min) en levert een uitstekende drukkwaliteit. De pers ondersteunt een grotere fabriekscapaciteit en helpt de productiekosten voor de productie3 van golfkartonverpakkingen te verlagen.

HP zal aanwezig zijn op de CCE International 2023 in Messe München, Duitsland, van 14-16 maart, in stand #2528, en er zal een inleidende presentatie worden gegeven over de nieuwe C550 Press op 14 maart in de tentoonstellingshal.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.