Ads Top

Canon introduceert drie All-in-One fotoprinters

Canon lanceert nieuwe web-connected All-in-One inkjet-printers. De drie modellen zijn uitgevoerd met Wifi, zodat ze via PIXMA Cloud Link verbinding kunnen maken met een groot aantal diensten.
De verbeterde PIXMA Cloud Link dienst biedt gebruikers gemakkelijk toegang tot sociale media, sites voor het delen van foto’s of voor opslag in de cloud – rechtstreeks vanaf het TFT-display van de printer en zonder dat een PC of ander apparaat nodig is.
De nieuwe PIXMA Printing Solutions app stelt gebruikers in staat hun PIXMA-printer vanaf elke plek ter wereld te bedienen via een tablet of smartphone. Deze app biedt dezelfde functies als op de printer, zodat gebruikers kunnen printen vanuit online albums, vanaf social media-sites en sites voor opslag in de cloud. Met Apple AirPrint zijn documenten vanaf iOS-apparaten te printen en de nieuwe modellen ondersteunen ook Google Cloud Print.
Elk model is uitgerust met een TFT-kleuren-LCD-scherm. De PIXMA MG5550 heeft een 6,2 cm display, de PIXMA MG6450 een 7,5 cm en de PIXMA MG7150 heeft een 8,8 cm touchscreen met Intelligent Touch System, dat de gebruiker door het systeem leidt om – zonder pc – nog gemakkelijker te printen.
De PIXMA MG6450 en MG7150 maken het mogelijk om foto’s direct vanaf een geheugenkaart te printen. Ze beschikken ook over Wi-Fi PictBridge en kunnen foto’s rechtstreeks printen vanaf camera’s met Wi-Fi Pictbridge, zonder dat kabels nodig zijn. De drie modellen zijn daarnaast uitgevoerd met energiebesparende eigenschappen, zoals automatisch dubbelzijdig printen en kopiëren, en een automatische uitschakelfunctie die de printer uitschakelt zodra een printopdracht is uitgevoerd.
De PIXMA MG5550 en MG6450 zijn vanaf oktober leverbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De PIXMA MG7150 is vanaf september leverbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.