Ads Top

Ricoh lanceert digitale productiesystemen

Ricoh lanceert een reeks zwart-wit digitale productiesystemen. De Ricoh Pro 8100S, Pro 8110S en Pro 8120S zijn ideaal voor huisdrukkerijen, centrale reprodiensten (CRD’s), print-for-pay-omgevingen, digitale drukkers en datacenters. De nieuwe productiesystemen zijn erop gericht de productiviteit en prestaties te verbeteren voor de markt voor zwart-wit drukwerk.
De beeldkwaliteit, een belangrijk aspect voor zwart-wit toepassingen zoals boeken, trainingsmateriaal, technische handleidingen en facturen, wordt ondersteund door Ricoh’s verbeterde toner. De toner is ontwikkeld met kleinere, rondere deeltjes, die zorgen voor een fijnere en betere outputkwaliteit. Ricoh's VCSEL-technologie (Vertical Cavity Surface Emitting Laser) biedt een hoge resolutie van 1200 x 4800 dpi via een laser met 40 laserstralen voor een betere registratie en nauwkeurigere vlakvulling. Dit resulteert weer in scherpere tekst en fijnere lijntekeningen.
De Pro 8100S-, Pro 8110S- en Pro 8120S-modellen bieden outputsnelheden tot respectievelijk 95, 110 en 135 pagina’s per minuut en duty cycles tot drie miljoen pagina’s per maand.
 De Pro 8100S-serie is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de softwareoplossingen van de Ricoh TotalFlow-suite, zoals drukwerkvoorbereiding/preproductie, beheer van printopdrachten en workflowmanagement. De serie kan ook naadloos worden geïntegreerd met een brede waaier aan production printing-software van Ricoh-partners, waaronder NSI Output Manager, een softwareoplossing, voor het efficiënt aansturen en beheren van printopdrachten en digitale printsystemen , en PTI MarcomCentral, een softwareoplossing voor effectief beheer van marketingmiddelen voor de gehele organisatie en derde partijen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.