Ads Top

Samsung laserprinters winnen prestigieuze Buyers Laboratory Pick Awards

Tijdens de halfjaarlijkse beoordeling door de hardware onderzoekers van het Buyers Laboratory (BLI) zijn de printers van Samsung in de prijzen gevallen. De hardware-onderzoekers hebben de printers bekroond met ‘Outstanding Achievement Awards’, de hoogste onderscheiding in de categorieën Prestatie en Energiebesparing.
De Samsung Xpress M2875/2825 serie en de ProXpress M4020ND printers hebben de ondegewonnen vanwege hun uitstekende prestaties. De drie gloednieuwe zwart-wit laserprinters dongen mee in de categorieën Personal Printer, Personal MFP en A4 Small Workgroup. De apparaten drukken razendsnel in hoge kwaliteit af en bieden significante besparingen voor thuiswerkers en het midden- en kleinbedrijf.
Volgens de testers van BLI biedt de ProXpress M4020ND kleinzakelijke gebruikers een sterke combinatie van snelheid, zeer goede printresultaten en een lage cost of ownership.  Voor particulieren vinden de testers de compacte Xpress M2825DW en de Xpress M2875 prima keuzes. Deze printers besparen geld en ontzien het milieu door ‘groene’ mogelijkheden, zoals standaard dubbelzijdig printen en Samsungs Easy Eco Driver.
De geavanceerde kleurenlaserprinters CLX-6260 FW, CLX-6260FD en de CLP-680 ontvingen awards voor hun energiezuinigheid. Uit de hardwaretest blijkt dat twee van de printers 52 procent minder stroom verbruiken dan soortgelijke printers. Bovendien hebben de printers weinig tijd nodig om vanuit sluimerstand printopdrachten in gang te zetten. De energiezuinige sluimerstand leidt dus niet tot minder productiviteit of gebruiksgemak.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.