Ads Top

3D printwinkel Zmorph opent haar deuren in Haarlem

Zmorph opent een 3D print flagship store in Haarlem. De winkel met een oppervlakte van 155 m2 aan de Gedempte Oudegracht zal alle facetten van 3D printtechniek laten zien aan winkelend publiek alsmede het bedrijfsleven.

De winkel is het initiatief van Multi-3Dprint, de Nederlandse importeur van Zmorph printers en 3D accessoires. De oprichters hebben specifiek voor Haarlem gekozen. De stad leent zich in de eerste plaats uitstekend voor een nieuwe hippe winkel. Daarnaast wordt in deze regio ook gewerkt aan een 3D Makers Zone waar bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen met innovatieve technieken kunnen samenwerken.

De Zmorph winkel krijgt een compleet eigen uitstraling. Alle printkoppen worden uitgestald en aan het werk gezet. Zo ontstaat een compleet beeld van 3D printtechniek mogelijkheden. De winkel zal ruimte bieden aan ontwerpers, zij kunnen eigen creaties uitprinten en uitgebreid testen. De Nederlandse importeur zal 3D print introductieworkshops verzorgen voor geïnteresseerden en kopers bijstaan met een uitgebreide cursus. Daarnaast presenteren zij de nieuwste elektronische gadgets en verkopen unieke t-shirts met kleur veranderende opdruk.

De winkel zal op 9 oktober spectaculair worden geopend met een feestje. Om 16:00 uur wordt de rode loper uitgerold en het pand officieel geopend waarna een welkomstwoord volgt. Daarna is er ruimte voor muziek en een drankje.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.