Ads Top

Epson introduceert betaalbare 4-in-1 kleureninkjetprinters

Epson heeft drie nieuwe, compacte en betaalbare 4-in-1 printers voor thuisgebruik en kleine kantoren aangekondigd. Deze nieuwe modellen in de WorkForce-productreeks zijn uitgerust met alle onmisbare functies voor kleinzakelijke en thuisgebruikers, zoals compact en ruimtebesparend ontwerp, dubbelzijdig afdrukken, Wi-Fi, Wi-Fi Direct en LCD-kleurenaanraakscherm. Alle printers bieden een hoogwaardige en voordelige zakelijke afdrukoplossing.

De WorkForce WF-2660DWF, WF-2650DWF en WF-2630WF kunnen afdrukken, scannen, kopiëren en faxen, en zijn uitgerust met Wi-Fi en Wi-Fi Direct voor draadloos afdrukken zonder netwerk.Een automatische documentinvoer voor 30 pagina´s en een 1200 dpi scanner met OCR worden ook standaard meegeleverd voor de hele reeks.

De WF-2660DWF en WF-2650DWF bieden een professionele zakelijke afdrukoplossing. Ze zijn gebaseerd op Epson's eigen PrecisionCore-technologie, een inkjetafdruktechnologie van de volgende generatie, met een superieure kleur- en afdrukkwaliteit en duurzaamheid van de output op een breed scala aan media. Deze beide modellen beschikken over een papierlade aan de voorzijde met een capaciteit van 150, bieden dubbelzijdig afdrukken en bereiken een afdruksnelheid van 13 pagina's per minuut in zwart-wit en 7,3 pagina's per minuut in kleur.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.